Made-in-china.com

Made-in-Jiangsu.com

Home » Featured Products »

Epoxy Resin

» Jiangsu Product List

Product List

Pre-Thixotropic Epoxy Sheet Vinyl Ester Resin with Good Corrosion Resistance to Common Acids
Contact Now

256.

Pre-Thixotropic Epoxy Sheet Vinyl Ester Resin with Good Corrosion Resistance to Common Acids Open Details in New Window [May 06, 2025]

Product Description Brief introduction: Epoxy vinyl ester resin is prepared by the chemical reaction of epoxy resin and methacrylic acid through ring-opening addition. It retains the basic segment of epoxy resin, ...

Company: Changzhou Rule Composite Material Co., Ltd.

Factory Manufactured Construction Materials BPA Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Corrosion ...
Contact Now

257.

Factory Manufactured Construction Materials BPA Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Corrosion ... Open Details in New Window [Apr 18, 2025]

FX-430 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Professional Production Hot Sale BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with Excellent ...
Contact Now

258.

Professional Production Hot Sale BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with Excellent ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-901 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic/Vinyl Ester Resin The resin has the ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Factory Provided Construction Materials Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid ...
Contact Now

259.

Factory Provided Construction Materials Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-411 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Factory Manufactured Phenolic Epoxy Vinyl Ester Resin for Chemical Industry Anti-Corrosion, ...
Contact Now

260.

Factory Manufactured Phenolic Epoxy Vinyl Ester Resin for Chemical Industry Anti-Corrosion, ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-470 vinyl ester resin is based on phenolic epoxy resin modified by methacrylic acid. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent acid resistance, water resistance, ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Modern Techniques Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid Resistant Resin
Contact Now

261.

Modern Techniques Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid Resistant Resin Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-411 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Industrial Hot Sellling Factory Provided BPA Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Corrosion Resistant ...
Contact Now

262.

Industrial Hot Sellling Factory Provided BPA Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Corrosion Resistant ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-430 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Stable and Reliable Industrial Hot Selllingthickening Elastomer Modified Epoxy Vinyl Ester Resin ...
Contact Now

263.

Stable and Reliable Industrial Hot Selllingthickening Elastomer Modified Epoxy Vinyl Ester Resin ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-430B resin is based on BPA type epoxy resin modified by methacrylic acid. Product Description The Product Characteristic The resin has good flexibility, mainly used in fiber optic cable strengthening core, also ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Professional Production Factory Manufactured BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with ...
Contact Now

264.

Professional Production Factory Manufactured BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-901 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic/Vinyl Ester Resin The resin has the ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Factory Provided BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with Excellent Chemical Corrosion ...
Contact Now

265.

Factory Provided BPA Resin Pultrusion Epoxy Vinyl Resin Type with Excellent Chemical Corrosion ... Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-901 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Excellent Performance Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid Resistant Resin
Contact Now

266.

Excellent Performance Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin Strong Acid Resistant Resin Open Details in New Window [Feb 28, 2025]

FX-411 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic The resin has the characteristics of excellent ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Polymer & Resin Epoxy Vinyl Ester Resin with Short Gel Time for Rapid Pultrusion
Contact Now

267.

Polymer & Resin Epoxy Vinyl Ester Resin with Short Gel Time for Rapid Pultrusion Open Details in New Window [Oct 25, 2024]

Product Description Brief introduction: Epoxy vinyl ester resin is prepared by the chemical reaction of epoxy resin and methacrylic acid through ring-opening addition. It retains the basic segment of epoxy resin, ...

Company: Changzhou Rule Composite Material Co., Ltd.

Continuous Pultrusion Molding Phenolic Epoxy Vinyl Ester Resin for Chemical Industry Corrosion ...
Contact Now

268.

Continuous Pultrusion Molding Phenolic Epoxy Vinyl Ester Resin for Chemical Industry Corrosion ... Open Details in New Window [May 15, 2024]

FX-470 vinyl ester resin is based on phenolic epoxy resin modified by methacrylic acid. Product Description The Product Characteristic/Vinyl Ester Resin The resin has the characteristics of excellent acid resistance, ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Good Mechanical Properties Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Hand Paste Resin
Contact Now

269.

Good Mechanical Properties Bisphenol a Type Epoxy Vinyl Ester Resin for Hand Paste Resin Open Details in New Window [May 15, 2024]

FX-430 resin is synthesized by reaction of methacrylic acid, BPA and epoxy resin and has dissolved in styrene solution. Product Description The Product Characteristic/Vinyl Ester Resin The resin has the ...

Company: Nantong Fangxin Chemical Co., Ltd.

Liquid Epoxy Resin 128 828 Der 331 Ler 850 Npel 128e
Contact Now

270.

Liquid Epoxy Resin 128 828 Der 331 Ler 850 Npel 128e Open Details in New Window [Oct 11, 2025]

DER 331 EPOXY resin Product Description D.E.R. 331 Description D.E.R.™ 331™ Liquid Epoxy Resin is a liquid reaction product of epichlorohydrin and bisphenol A.A wide variety of ...

Company: Evergreen Chemicals Co., Ltd.